Skip to content

Over het huis

Kaart locatie vakantiehuis

De mooie omgeving biedt genoeg mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Op ca. een half uur rijden zitten we midden in de Morvan, een bekend Frans natuurpark. Op ca 2 km van het huis stroomt de Loire; er zijn in de omgeving dus ook mogelijkheden voor watersport en om te vissen (visvergunning te verkijgen bij de Mairie). Op een half uur rijden is een heel groot pretpark met dierentuin aanwezig. (Le Pal). Op nog geen 10 minuten rijden kunt U heerlijk een kano of kayak huren (in Gannay sur Loire). Zeer zeker een bezoek waard zijn historische plaatsen zoals Décize en Nevers maar ook Autun en Moulins.

Op iets grotere afstand ligt Vézelay, maar de rit dwars door de Morvan en de Basiliek van de H. Magdalena zijn zeker aan te bevelen. Op loopafstand 15 minuten , sta je in het bos. En ga je de andere kant op is het iets verder lopen naar de Loire. Daar kan je hond eventueel heerlijk zwemmen, of even lekker in het water spelen.
Er zijn nog veel meer mogelijkheden; teveel om hier even snel op te noemen. Kijk hier voor meer informatie.

De ligging

Op een mooie locatie, in een rustige omgeving in de Bourgogne, is ons huis te huur. Het is geschikt voor 4 personen. Eventueel 2 volwassenen+ 3 kinderen. Het is een erg leuk huis met drie slaapkamers, keuken, zitkamer, eetkamer, badkamer met douche en apart toilet, en dit alles gelijkvloers.

Het is vrij gelegen in een klein dorp tussen Décize en Bourbon-Lancy op 750 km afstand van Utrecht.
Rondom het huis ligt een tuin van 1800 vierkante meter, die geheel omheind is,(struiken met daarachter gaas, minimaal 1.10 m hoog) zodat het ideaal is voor uw hond of kleine kinderen.

Interieur vakantiehuis in de Bourgogne

Er staan ook een trampoline, een schelpzandbak en een klein opblaasbadje,en wat speelgoed in het huis. In het huis hebben we geen internet, maar sinds 2015 zijn de tarieven voor mobiel internet gelijkgetrokken voor binnen- en buitenlands gebruik, binnen Europa. Als u internet nodig heeft, kunnen we Mifiwinkel.nl aanraden. Daar zijn Mifi's (mobiele wifi verbinding) te koop of te huur, waaronder een set voor Frankrijk. Bovendien: in het dorp bij de bakker en in de naastgelegen bar kun je onder het genot van een bakje koffie gebruik maken van wifi. Zo kunnen we de prijs laag houden.